Després de disputar-se els tres primers tornejos del Circuit 2021, comencen a aparèixer els primers grans favorits per aconseguir el títol tant en primera com en segona categoria.

Rànquing Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 

En primera categoria els subcampions del 2020, Deportes Frias, han sigut l’equip més fort fins a la data i ja són líders amb 700 punts, 100 punts per dalt de l’equip Elmusa-CPV Castelloner i 300 punts dels actuals campions Amics de la Ribera que es situen tercers.

En segona categoria el clàssic equip dels Professors, domina la classificació amb 550 punts, 150 més que el segon i tercer classificat, Tio i nebot-JB Publicitat i Solar team que es troben empatats a punts en la segona i tercera posició.

Els Professors al torneig de Miramar. Foto: Salva Gregori

Pròxima parada, Carcaixent

El diumenge dia 20 de juny el Circuit viatjarà cap a la comarca de la Ribera Alta, on la localitat de Carcaixent, ja es prepara per acollir la quarta parada del Circuit, i la primera de la comarca, que tindrà lloc a les instal·lacions de la piscina municipal i a les instal·lacions del centre esportiu Tenisquash d’Alzira.

Igual que els primers tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal·lacions de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 17 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 656 34 48 31. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.