Qui som

Qui som?

Madelpilota.com és una iniciativa de FEM Gestió i Esport SL amb l’objectiu de donar-li visibilitat a la modalitat del màdel, el Circuit Intercomarcal i els diferents tornejos que es disputen al llarg del territori, així com promocionar la pilota valenciana, les respectives modalitats i el valencià com a llengua vehicular.

Que és el màdel?

El màdel és una nova modalitat de pilota valenciana, englobada en el conjunt de modalitats de pilota grossa, que va nàixer al 2013 a la localitat de Castelló de la Ribera (la Ribera Alta),  davant l’evolució de la pilota a mà i la necessitat d’adaptar-la a la societat actual i a les instal·lacions disponibles per tot arreu, com les pistes de pàdel.

L’afició al màdel ha crescut amb força els darrers anys gràcies a la bona acollida rebuda entre els aficionats a la pilota i altres nous practicants, que veuen amb ell una modalitat molt divertida, fàcil de practicar i que serveix com aparador per a conèixer el món de la pilota a mà i les diferents modalitats que integra.

Des del 2013 els seus creadors al costat de nombrosos clubs de pilota, han organitzat tornejos, tallers, escoles i partides d’exhibició, en multitud de localitats de les diferents comarques valencianes, amb gran acceptació entre el públic de totes les edats i sexes. Alguns d’aquests tornejos s’han consolidat i s’han unit entre ells per crear el Circuit Intercomarcal de Màdel.

Des de 2017 s’organitza anualment el Circuit Intercomarcal de màdel, que es marca el repte sòlid a l’horitzó de convertir-se en un esdeveniment de referència al món de l’esport.

 

MadelPilota