Les instal·lacions del PadelGym Carlet van acollir l’últim torneig puntuable de la temporada 2022 del Circuit de Màdel

Diumenge 16 d’octubre es va disputar l’últim torneig puntuable per al Circuit 2022. Creuts El Genovés, Benimaclet Team i Montagud van ser els guanyadors de la jornada en 1a categoria, 2a categoria i 3a categoria, respectivament.

Les pistes del PadelGym Carlet van viure una gran jornada de màdel. En 1a categoria va guanyar l’equip Creuats El Genovés, amb la destacada actuació de Bossio, qui va ser elegit millor jugador del torneig. Van guanyar davant Amics de la Ribera, que també va demostrar un nivell extraordinari. Durant tot el torneig, i especialment en la final, els equips van delectar el públic assistent amb tantos llargs i molt vistosos.

En 2a categoria l’equip triomfador va ser Benimaclet Team. La seua victòria va ser molt treballada des de la fase de grups, i van saber remuntar en els moments difícils. Van guanyar la final davant l’Home Bo. Pel que fa a 3a categoria, Montagud es va endur el títol davant un gran rival com va ser Tio i Nebot II.

Amics de la Ribera, Colp Sec i Vodka Juniors es proclamen campions del Circuit 2022

El torneig de Carlet també va servir per a confirmar els campions del Circuit 2022. En les tres categories hi havia un clar avantatge entre el líder i els perseguidors. Amics de la Ribera, Colp Sec i Vodka Juniors van certificar el seu títol global del Circuit a Carlet.

Amics de la Ribera es converteix en campió del Circuit 2022 en 1a categoria. Foto: Ulisses Ortiz

El Torneig de Mestres tancarà la temporada 2022

Tot i que el Circuit 2022 ja té campions, la temporada oficial finalitzarà al Club de Campo K7 de València amb el Torneig de Mestres, una cita de prestigi que disputen els 6 millors equips de la temporada en cada categoria.

També podran participar en el Torneig de Mestres equips de 3a categoria i Iniciació. Per a inscriure’s cal registrar-se en www.federaweb.com fins al 20 d’octubre, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 635 05 82 16. El preu d’inscripció per equip serà de 10€ en 3a i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o l’assegurança del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig estarà patrocinat per Olis Promesa i Cervesa La Socarrada. El Club de Campo K7 i el Club de Pilota Socarrades de Campanar aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar o apropar-se al torneig i a practicar el màdel.