La localitat de la Ribera Alta preparada per acollir les millors parelles del Circuit Intercomarcal en la quarta parada del Circuit 2021

Les pistes de la Piscina Municipal de Carcaixent i del Tenisquash, ja conten les hores per acollir la quarta parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 este diumenge 20 de juny a partir de les 9h.

Carcaixent i Alzira, acolliran el primer torneig a la Ribera Alta, i la quarta parada de la cinquena edició del Circuit Intercomarcal de Màdel, un torneig que genera sempre molta expectació i que sol ser decisiu de cara als resultats finals.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran a la cita. Un total de 24 equips repartits en 3 categories diferents jugaran de 9 a 14h per intentar aconseguir el quart trofeu del Circuit.

Pistes de la piscina municipal durant una passada edició del torneig. Foto: Ulisses Ortiz

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris del torneig.

Horaris i normativa torneig de Màdel Carcaixent 2021

A causa de la situació sanitària actual, des de l’organització aplicarem les mesures adoptades per les entitats municipals, i s’ha elaborat un protocol de desenvolupament que garantirà el seguiment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.

El nou rànquing de la Ribera Alta crea expectació

Una de les novetats d’aquesta edició del Circuit, serà que la participació en un o més tornejos a la Ribera Alta, implicarà la inclusió, també de manera automàtica, en un nou rànquing comarcal en primera i segona categoria, amb l’objectiu de decidir quins equips seran els campions comarcals.

Paral·lelament al ràquing general del Circuit, les puntuacions obtingudes pels diferents equips participants als tornejos de Carcaixent el 20 de juny, a Guadassuar el 4 de juliol, a Castelló el 15 i 16 de juliol i a Carlet el 16 i 17 d’octubre, es sumaran per a determinar el campions comarcals en primera i segona categoria.

Igual que el rànquing general, el campió de la categoria de cadascun dels primers tornejos obtindrà 250 punts, el segon classificat 200, els semifinalistes 150 i la resta de participants obtindran 50 punts. Mentre que al torneig Final de Carlet, els primers classificats obtindran 400, els segons 300, els semifinalistes 200 i la resta de participants 100.