El torneig final de Carlet va certificar el títol per a Amics de la Ribera, Colp Sec i Vodka Juniors

El Circuit arribava a Carlet amb clars favorits per al títol. Amics de la Ribera era líder del rànquing amb un marge important respecte els seus perseguidors. A Carlet va ser finalista i va ampliar encara més la distància amb el 2n classificat, Elmusa, i el 3r, Deportes Frías. Amb el títol del 2022, Juanito i Xatet III revaliden el títol que van aconseguir el 2020.

Pel que fa a 2a categoria, l’Home Bo no va poder evitar el títol per a Colp Sec, tot i que van ser finalistes a Carlet. Per tant, Colp Sec es va convertir en campió de 2a del 2022. Per últim, en 3a categoria ja era campió Vodka Juniors gràcies al seu domini en tota la temporada.

Els títols als campions i als ocupants del pòdium del Circuit s’entregaran en el pròxim torneig de Mestres, que es disuptarà el 23 d’octubre a València.

El Torneig de Mestres tancarà la temporada 2022

Tot i que el Circuit 2022 ja té campions, la temporada oficial finalitzarà al Club de Campo K7 de València amb el Torneig de Mestres, una cita de prestigi que disputen els 6 millors equips de la temporada en cada categoria.

També podran participar en el Torneig de Mestres equips de 3a categoria i Iniciació. Per a inscriure’s cal registrar-se en www.federaweb.com fins al 20 d’octubre, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 635 05 82 16. El preu d’inscripció per equip serà de 10€ en 3a i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o l’assegurança del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig estarà patrocinat per Olis Promesa i Cervesa La Socarrada. El Club de Campo K7 i el Club de Pilota Socarrades de Campanar aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar o apropar-se al torneig i a practicar el màdel.