Els tornejos de Carcaixent, Guadassuar, Castelló i Carlet, decidiran els campions comarcals de primera i segona categoria

Una de les novetats d’aquesta edició del Circuit, serà que la participació en un o més tornejos a la Ribera Alta, implicarà la inclusió, també de manera automàtica, en un nou rànquing comarcal en primera i segona categoria, amb l’objectiu de decidir quins equips seran els campions comarcals.

Paral·lelament al ràquing general del Circuit, les puntuacions obtingudes pels diferents equips participants als tornejos de Carcaixent el 20 de juny, a Guadassuar el 4 de juliol, a Castelló el 15 i 16 de juliol i a Carlet el 16 i 17 d’octubre, es sumaran per a determinar el campions comarcals en primera i segona categoria.

Igual que el rànquing general, el campió de la categoria de cadascun dels primers tornejos obtindrà 250 punts, el segon classificat 200, els semifinalistes 150 i la resta de participants obtindran 50 punts. Mentre que al torneig Final de Carlet, els primers classificats obtindran 400, els segons 300, els semifinalistes 200 i la resta de participants 100.

Últims dies d’inscripcions per al torneig de Carcaixent

Demà dijous dia 17 finalitzarà el període d’inscripció al torneig de Màdel de Carcaixent, que tindrà lloc a les instal·lacions de la piscina municipal de Carcaixent i al centre esportiu Tenisquash d’Alzira, el pròxim diumenge dia 20 de juny.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 17 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 656 34 48 31. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.