Creuats El Genovés, Benimaclet Team i CPV Socarrades, triomfadors en el Torneig de Mestres

El Torneig de Mestres 2022 es va disputar en les pistes del Club de Campo K7 de València. Unes magnífiques instal·lacions per a acollir als millors equips de la temporada en cada categoria.

En 1a categoria cal destacar la participació de l’equip convidat format per Genovés II i Vinyes, que van gaudir del màdel competint amb els millors equips de l’any. Pel que fa al desenvolupament del torneig, Creuats El Genovés es van endur el títol després de guanyar en la final l’equip Elmusa. L’equip format per Bossio i Josep va seguir amb el gran nivell mostrat en l’anterior torneig disputat a Carlet.

En 2a categoria també va repetir triomf a València l’equip guanyador a Carlet: Benimaclet Team. David i Carlos van guanyar l’equip CPV Ontinyent en la final i va demostrar que ha acabat la temporada amb molt bones sensacions. Per últim, en 3a categoria va donar la sorpresa l’equip amfitrió, el CPV Socarrades A, en imposar-se en la final a Vodka Juniors. El bon paper mostrat durant el torneig li va valer a un dels seus components, Contre, a guanyar el premi a millor jugador del torneig.

Campions i subcampions del Torneig de Mestres 2022

Amics de la Ribera, Colp Sec i Vodka Juniors van rebre els premis de campions del Circuit 2022

El Torneig de Mestres també va servir per entregar els premis als campions del Circuit. Els encarregats de fer-ho van ser Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana; Josep Maria Escribà, president del CPV Socarrades; i José Cabanes “Genovés II”. A banda dels premis, els campions i la resta de participants del torneig van rebre obsequis dels patrocinadors Arròs Cèrcol, Olis Promesa, Cerveses La Socarrada, Pollos Planes, JBPublicitat, Edicions96, Clínica Sospedra, el Museu de la Pilota, la Federació de Pilota Valenciana i la Càtedra de la Pilota Valenciana.

Amb el Torneig de Mestres finalitza un magnífic Circuit de Màdel 2022 que novament ha viatjat per un bon grapat de comarques valencianes. El Circuit ha tornat a comptar amb un elevat nombre d’equips participants que continuen pujant el nivell en totes les categories.

Hi haurà tornejos de promoció durant els pròxims mesos. El Circuit acaba per a esta temporada, però el màdel continua.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria del torneig de Mestres de Màdel 2022. Ulisses Ortiz