La localitat de la Plana acollirà a partir de les 19 de la vesprada la tercera parada del Circuit Intercomarcal de Màdel

La Zona Esportiva de l’Alter a Xilxes acollirà a partir de les 19h de la vesprada nombroses partides dins de la tercera parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020.

Un total de 24 equips, inscrits en 3 categories, iniciació, segona i primera, competirán per endur-se el trofeu del torneig, que per primera vegada estarà dins del Circuit.

En segona categoria han confirmat l’assistència el primer i segon classificats del Circuit, mentre que la primera categoria la disputaran 6 dels millors equips de la competició.

A més a més també hi haurà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts,

El club Amics de la pilota de Xilxes, ha treballat de valent per preparar el torneig que donarà la benvinguda a les vacances d’agost. El torneig que comptarà amb el patrocini de l’empresa Crepsana, s’allargarà fins a la matinada amb les finals de segona i primera categoria.

A més a més, hi haurà la possibilitat de sopar per als assistents, així com hi haurà trofeus i detalls per als finalistes de cada categoria.

Zona esportiva l’Alter de Xilxes durant el passat torneig. Foto: Madelpilota

A continuació podreu vore els horaris de competició i la normativa, així com el protocol de desenvolupament del torneig, punxant als següents enllaços:

Horaris i normativa Torneig de Màdel de Xilxes 2020

Protocol de desenvolupament Torneig de Màdel de Xilxes 2020