La tercera parada del Circuit Intercomarcal arribarà per primera vegada a Xilxes, la Plana Baixa

Després de dos tornejos clàssics com el de Carlet i Castelló, el Circuit 2020 farà l’última parada abans de l’aturada de l’estiu a Xilxes, amb el torneig Crepsana, el proper divendres 31 de juliol, que es disputarà a la zona esportiva l’Alter de Xilxes.

La localitat de la Plana Baixa s’estrenarà al Circuit de Màdel, després d’haber organtizat a juliol del 2019 un torneig de promoció  amb gran acollida.

Zona esportiva l’Alter de Xilxes durant el passat torneig. Foto: Madelpilota

Seran un total de 3 categories, per a tots els nivells, iniciació, per a gent que vullga iniciar-se en la pràctica d’esta modalitat de pilota, segona, amb jugadors amb certa pràctica  i primera categoria amb jugadors amb nivell. Hi haurà premis per als finalistes i detalls per als participants.

A més a més també hi haurà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts,

Les inscripcions es tancaran el pròxim 29 de juliol. Podreu apuntar-se mitjançant el telèfon  628408423. La inscripció té un cost de 10€ en totes les categories. A més a més el club també oferirà la possibilitat de sopar per a tots els assistents.

El Clubs de Pilota de Xilxes animen a inscriure’s a tota gent en alguna de les 3 categories.

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19, que podreu veure clicant al següent enllaç:

Protocol de desenvolupament del Torneig de Màdel de Xilxes 2020