La 5a jornada del Circuit 2022 arriba a Castelló (la Ribera Alta) per a disputar el seu 10é torneig

El màdel està d’enhorabona amb la disputa del pròxim torneig. A Castelló (la Ribera Alta), bressol del màdel, serà la desena vegada que es disputa un torneig d’esta modalitat que va consolidant-se amb peu ferm.

Dins del Circuit 2022, el de Castelló serà el cinqué torneig d’una temporada que està cada vegada més interessant. L’alternativa és constant en totes les categories, tot i que Deportes Frías i Els Professors, en 1a i 2a categoria respectivament, són els líders del rànquing amb certa distància respecte els seus perseguidors. Tanmateix, saben que no poden relaxar-se i que el nivell de tots els equips va millorant a cada torneig.

El torneig es disputarà els dies 14 i 15 de juliol, de 19h a 00h, i comptarà amb cinc categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria, iniciació i infantil (<15 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 pilotaris. Dijous es disputarà 2a, 3a i iniciació, mentre que divendres es jugarà 1a i infantil. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per a tots els participants.

El torneig de Castelló es disputarà de 19h a 00h, per a evitar les altes temperatures. Foto: Ulisses Ortiz

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 12 de juliol i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 665 36 11 43. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a, Iniciació i Infantil. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles del Circuit no faltaran al torneig i esperen amb moltes ganes esta cita.

El Club de Pilota Castelloner aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar en el torneig i a practicar el màdel.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, l’Ajuntament de Beneixida, la Mancomunitat de la Ribera Alta i Olis Promesa.