El Circuit es reprén els dies 14 i 15 de juliol a Castelló amb horari vespertí i nocturn per a evitar les altes temperatures

El Club de Tenis Castellonense i els poliesportius de Castelló (la Ribera Alta) i Beneixida acolliran la pròxima jornada del Circuit 2022. Serà els dies 14 i 15 de juliol de 19.30h a 00h, sent dijous les partides de 2a i 3a categoria i divendres les de 1a i Infantil.

El Torneig de Castelló està d’enhorabona amb la disputa del que serà el seu desé torneig. La localitat de la Ribera té l’orgull de ser bressol d’esta modalitat que continua guanyant adeptes any rere any. Pel que fa al rànquing de primera categoria, segueix liderant-lo l’equip Deportes Frías, tot i que va perdre terreny en l’anterior torneig disputat a Carcaixent. L’equip en 2a posició és Amics de la Ribera, que és l’actual campió del torneig. Amb els mateixos punts es troba l’equip castelloner Elmusa, en 3r lloc.

En 2a i 3a categoria lideren la classificació Els Professors i Vodka Juniors, respectivament.

De segur que els equips que disputaran el Torneig de Castelló tractaran de donar el seu màxim nivell per tractar d’endur-se el títol d’esta cita important.

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris del torneig.

Horaris i normativa torneig de Màdel de Castelló 2022

L’Ajuntament de Castelló i de Beneixida aprofiten l’ocasió per a convidar a tota la gent a apropar-se per a presenciar el torneig.

El torneig compta amb la col·laboració d’Olis Promesa, la Mancomunitat de la Ribera Alta, el Club de Pilota Castelloner, el Club de Tenis Castellonense i el Club de Pilota Valenciana Amics de la Ribera.