Les pistes del Centre Esportiu el Molí de Miramar i del poliesportiu de Piles ja estan preparades per acollir el Torneig de Màdel de Miramar 2020

Resten poques hores per a que comence el Torneig de Màdel de Miramar, cinquena parada puntuable per al rànquing del Circuit Intercomarcal 2020.

Amb les primeres posicions del rànquing en joc, no es perdran la cita les millors parelles de primera i segona categoria, que junt a la resta d’equips participants al torneig començaran a competir a partir de les 9h, per intentar endur-se el títol. A més a més, els xiquets i xiquets que s’acosten al Centre Esportiu el Molí, també podran iniciar-se en la pilota.

El torneig és un dels clàssics del Circuit, i ha sigut seu durant les quatre edicions.

Aquest any, per a fer més dinàmics els horaris durant la fase de grups del torneig, es sumaran a les pistes del Centre Esportiu el Molí de Miramar, les dues pistes del poliesportiu de Piles.

Un dels equips participants durant la passada edició del torneig. Foto: Salva Gregori

El club de la localitat ha treballat amb moltes ganes per acollir amb les màximes garanties d’èxit el torneig, i ha elaborat un protocol de desenvolupament, amb les mesures de seguretat i higiene pertinents.

A més a més, com novetat d’enguany, a més dels trofeus com a campions i subcampions de cada categoria, hi haurà un trofeu al millor jugador del torneig, que s’entregarà junt als altres trofeus al acabar les diferents finals.

A continuació podreu vore els horaris de competició i la normativa, així com el protocol de desenvolupament del torneig, punxant als següents enllaços:

Horaris, normativa i protocol Torneig de Màdel de Miramar 2020