El màdel obrirà la jornada de demà dilluns del I Congrés Mundial de Jocs i Esports Alternatius

En aquest “Primer Congrés Mundial de Jocs i Esports Alternatius” Virtual, organitzat per Codasports, hi participaran 109 ponents de 21 països (dels 5 continents) amb 109 Propostes (85 tallers + 24 conferències), 100 hores de capacitació via Zoom. 12 jornades del 14 de setembre al 9 d’octubre del 2020.

Al congrés es presentaran un total de 96 modalitats esportives alternatives d’arreu del món i on una d’aquestes serà la modalitat de màdel, ja que els coordinadors del congrés, l’han considerat molt interesant per a tenir lloc en la programació d’aquest prestigiós congrés.

En finalitzar el congrés, el màdel formarà part de la WASG, “Organització Internacional d’Esports Alternatius” que es constituirà en aquest Congrés.

La ponència estarà realitzada pel coordinador del Circuit Intercomarcal Ricard Sentandreu, qui presentarà el màdel i la pilota valenciana als inscrits de tot el món. Amb el màdel, s’obrirà la jornada de demà dilluns 21 de setembre a les 9h del matí a Argentina. És a dir, a les 14h de València, tenint en compte les 5 hores de diferència horària.

A més a més, el màdel també està participant al Campionat Mundial Virtual d’Esports Alternatius, on participen els 96 esports participants al congrés, i on tot el món podrà votar mitjançant l’Instagram de Coda Sports Argentina al seu esport favorit.

Podeu inscriure’s, consultar el programa, així com tota la informació del congrés al web deportesalternativos.com/econgreso/.  

Cartell del Congrés