La localitat de la Ribera Alta substituirà a Orba, Murla i Vall de Laguar amb la quarta parada del Circuit

Estem vivint temps complicats per al món de l’esport i el màdel no és una excepció. Quan vam anunciar el calendari general del Circuit, vam avançar que alguns tornejos podrien sofrir canvis a causa de l’evolució de la crisi sanitària, així i tot els organitzadors dels diferents tornejos del Circuit estan treballant de valent per a continuar oferint un calendari més que atractiu, i que aquests canvis afecten el menys possible amb la seua confecció inicial.

Un primer imprevist ha sigut el brot de COVID que ha sorgit a localitat d’Orba durant els últims dies i la impossibilitat d’utilitzar les instal·lacions per al pròxim cap de setmana. Així què, els coordinadors del Circuit juntament amb la col·laboració dels clubs d’Orba, Carcaixent i Amics de la Ribera, han decidit canviar la ubicació a les pistes de la piscina municipal de Carcaixent, a la Ribera Alta, una localitat que ja ha acollit tornejos durant les passades edicions amb èxit, i en la present edició ha sigut l’escollida per acollir el nou Torneig de Mestres que acomiadarà el Circuit 2020.

Per tant, les pistes de la piscina municipal de Carcaixent, acolliran des de les 9 del matí fins a les 13:30h del mig dia, a tots aquells jugadors i jugadores que s’inscriguen al torneig abans de les 11 del matí del dissabte 5 de setembre. Aquests equips competiran en una de les 4 categories ofertades per intentar endur-se el títol. Les inscripcions es realitzaran al telèfon 654969723.

Les pistes de la piscina de Carcaixent tornaran a ser seu del Circuit. Foto. Ulisses Ortiz

Els millors equips de primera i segona categoria del rànquing 2020 ja han confirmat l’assistència, on buscaran l’objectiu de no despenjar-se de la classificació pel títol del Circuit. També hi haurà un taller d’iniciació per a tots aquells que vulguen iniciar-se en la modalitat, i categoria infantil, per a tots els xiquets de 9 a 14 anys que s’animen a jugar.

Hi haurà premis i detalls per als finalistes de totes les categories que s’entregaran al acabar les diferents finals.

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19, que podreu veure clicant al següent enllaç:

Protocol de desenvolupament del Torneig de Màdel de Carcaixent 2020