Orba, Murla i Vall de Laguar acolliran el pròxim torneig del Circuit Intercomarcal de Màdel

El Circuit torna de vacances, i ho fa de la mateixa manera que la passada edició, amb el Torneig de Màdel d’Orba, que es disputarà el diumenge 6 de setembre a les pistes de pàdel d’Orba, Murla i Vall de Laguar.

Després de l’aturada durant el mes d’agost, el ja clàssic torneig d’Orba, s’espera amb entusiasme pels aficionats al màdel, que es mostren amb ganes de tornar a competir en un torneig oficial.

Des de les 9 del matí fins a les 14:00h del mig dia, tots aquells jugadors i jugadores que s’inscriguen al torneig abans del dia 3 de setembre, competiran en una de les 4 categories ofertades per intentar endur-se el títol. Les inscripcions es realitzaran al telèfon 654 96 97 23.

La pista de Vall de laguar durant el passat torneig. Foto: Madelpilota

A més de primera i segona categoria, on assistiran els millors equips del rànquing 2020, amb l’objectiu de no despenjar-se de la classificació pel títol del Circuit, també hi haurà categoria iniciació per a tots aquells que vulguen iniciar-se en la modalitat, i categoria infantil, per a tots els xiquets de 9 a 14 anys que s’animen a jugar. A més a més, com ja es tradició, al llarg de matí també hi haurà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts que s’acosten al poliesportiu d’Orba.

Hi haurà premis i detalls per als finalistes de totes les categories que s’entregaran al acabar les diferents finals.

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19, que podreu veure clicant al següent enllaç:

Protocol de desenvolupament del Torneig de Màdel d’Orba 2020