Elmusa en 1a categoria i Team Patraix en 2ª guanyen el Torneig de Màdel de Carlet

Dijous, divendres i dissabte, Carlet va donar el tret d’eixida al Circuit Intercomarcal de Màdel deixant el llistó ben alt de cara als pròxims tornejos, i deixant clar, que és una modalitat que cada dia guanya en adeptes i nivell.

Dijous arrencava el Circuit en la competició infantil, on un total de 8 equip formats per xiquetes i xiquets demostraren i feren gaudir al públic del bon nivell de joc que tenen. Després de nombroses partides, i unes grans semifinals, foren l’equip de Planto i Pau, del Genovés i Alberic, els que es feren amb el campionat davant dels Ferrerets d’Alzira.

Izan, semifinalista de la Categoria Infantil. Foto: Ajuntament de Carlet

Divendres continuava el campionat i fou el torn per als de 2a categoria, i des de les primeres partides es va poder observar que el nivell augmenta campionat darrere campionat. Eren 12 les parelles que volien fer-se amb el títol, i després d’unes intenses i emocionats semifinals la final no anava a ser menys. Després de tenir la partida quasi perduda la formació d’Alberto i Juan Carlos de València va guanyar la final per un ajustat 6 a 5, a Josep i Fede de Miramar que debutaven al Circuit realitzant un gran primer torneig.

El públic i els jugadors van complir les mesures de seguretat estblertes pel protocol dissenyat pels coordinadors del Circuit i els organitzadors del Torneig. Foto: Madelpilota

I dissabte, era el torn per als de 1a categoria, on també eren 12 les parelles citades a la localitat de la Ribera, tres grups de 4 equips amb unes formacions molt fortes que augmenten el ritme i nivell de joc en cada partida i que fa palès del bon moment que travessa el Màdel.

Després de jugar-se partides de molt de nivell i igualades, els equips d’Elmusa i Fundació Caixa Carlet repetiren la final del any anterior i durant una partida intensa i emocionant la dupla formada pels germans Ricard i Guillem de Castelló de la Ribera, guanyaren per un més que ajustat 6 a 5 a Jonatan i Vicent de Carlet deixant uns punts espectaculars que feren les delícies del públic assistent. A més a més, la final es va poder seguir amb els resultats actualitzats a l’instant per l’app Tic Tec.

Punt de la final de 1ª categoria entre Elmusa i Fundació Caixa Carlet 

Ara, Carlet passa el relleu del Circuit a Castelló (la Ribera Alta), que serà la segona parada i ja estan obertes les inscripcions. Durant el 23, 24 i 25 de juliol, el CPV Castelloner intentarà almenys igualar tant el nivell de joc del torneig, com la bona organització realitzada pels integrants del CPV Carlet.