Carlet donarà el tret d’eixida al Circuit Intercomarcal de Màdel 2020

La Ciutat de la Ribera Alta, ciutat-bressol del Caqui, serà l’epicentre durant estos dies del Màdel.

La localitat de la Ribera Alta rebrà al seu poliesportiu un nombrós número de jugadors que disputaran la primera cita del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020 en tres categories diferents.

La cita començarà dijous dia 9 a partir de les 19.00h i es jugaran les partides corresponents a la categoria de xiquets i xiquetes (de 9 a 14 anys). Continuarà divendres amb la participació de la 2a categoria, on els campions tindran la possibilitat de mesurar-se als equips de 1a categoria al dia següent.

El plat fort del torneig, vindrà el dissabte on un total de 12 equips apuntats a la màxima categoria intentaran fer-se amb el títol de campió i començar el Circuit amb bon peu.  Per a la cita, cap dels equips que ocuparen les posicions més altes al rànquing del Circuit 2019 s’ha volgut perdre la cita, per tant l’espectacle estarà assegurat.

A més, com a activitat de promoció, es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts durant el divendres.

Xatet III de l'equip Amics de la Ribera, serà un dels jugadors que disputarà el torneig. Foto: Ulisses Ortiz

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19, que podreu veure al següent clicant al següent enllaç:

Protocol de desenvolupament del Torneig de Màdel de Carlet 2020

Normativa i Calendari del Torneig