Fundació Caixa Carlet, Team Patraix i los Boexadores foren els triomfadors del Torneig de Màdel de Xilxes que debutava com a seu del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020

Divendres passat es va disputar la tercera prova del Circuit Intercomarcal de Màdel a Xilxes amb la participació de 24 parelles en 3 categories diferents.

La localitat de la Plana Baixa, es vestia de gal·la per a debutar com a seu al Circuit Intercomarcal de Màdel 2020. Després de dos grans primers tornejos del Circuit a la Ribera Alta que deixaven el nivell molt alt. El torneig de Xilxes tenia un gran repte, però va poder superar amb èxit les expectatives marcades.

A partir de les 19h de la vesprada la Zona Esportiva de l’Alter, començava al torneig amb 9 parelles de la categoria Iniciació, algunes d’elles debutaven al Circuit amb un gran nivell. La final fou molt disputada, entre los Boxeadores, campions, i los Tellina, subcampions, dues parelles que si continuen disputant tornejos podran jugar en primera categoria.

Los Boxeadores de Vinalesa foren els campions en iniciació. Foto: Madelpilota

Tot seguit fou el torn de la segona categoria, que amb dos semifinals molt intenses, Team Patraix i l’Home bo repetien la final disputada recentment al torneig de Carlet. En aquesta ocasió Team Patraix aconseguia la victòria i el seu tercer torneig consecutiu.

Per concloure la jornada, la primera categoria es presentava amb sis grans equips acostumats a la categoria. La final disputada a les 2 de la matinada, van accedir els equips d’Amics de la Ribera, que s’està convertint en un dels favorits a aconseguir el Circuit 2020, i Fundació Caixa Carlet, que amb la victòria ajustada de Xilxes, ha tornat a presentar candidatura al títol del Circuit, situant-los de nou en la segona posició del Rànquing absolut.

Gran ambient el viscut en la Zona esportiva l’Alter. Foto: Madelpilota

Al acabar les finals es va realitzar l’entrega de trofeus als finalistes de totes les categories, d’un torneig que ha comptat amb l’organització del Club Amics de la Pilota Xilxes i la col·laboració de l’Ajuntament de Xilxes i de l’empresa Crepsana.

Ara els tornejos oficials del Circuit descansaran durant el més d’Agost, però es reprendrà l’activitat el 6 de setembre amb el torneig d’Orba, a la Marina Alta. En breu es donarà a conèixer el cartell i s’obrirà el període d’inscripció per a tots aquells que vulguen participar.