El Circuit Intercomarcal de Màdel 2020 es mantindrà a l’espera de l’evolució de la crisi sanitària 

Després de l’èxit de la passada edició del Circuit Intercomarcal de Màdel, l’organització està ultimant els detalls del que serà la quarta edició, amb l’objectiu de convertir-lo en un esdeveniment esportiu de referència.

En un principi, estava previst començar la seua difusió a principis d’aquesta setmana, ja que el seu inici estava programat per al 26 d’abril i la finalització per al 25 d’octubre, després de 12 tornejos que recorrerien un total de 8 comarques al llarg del territori valencià.

Però, malauradament ens hem vist obligats a mantenir-se a l’espera del que diguen les autoritats competents, a causa de la greu crisi epidemiològica en la que ens trobem actualment, i no podem informar de dates i novetats previstes dels diferents tornejos.

Atenent a les recomanacions sanitàries adoptades durant els últims dies i amb la declaració de l’estat d’alarma, es preveu un retard en l’inici del Circuit, que esperem que afecte el mínim possible a la confecció del calendari.

Estarem atents a l’evolució de la situació i us anirem actualitzant la informació respecte el Circuit.

Aprofitem per a manifestar el nostre suport cap al personal sanitari que dia a dia treballa per minimitzar l’impacte del Covid-19, i donar ànim als milers d’afectats i a la població en general, que està seguint les recomanacions sanitàries per a aconseguir guanyar la complicada partida al virus.