El V Torneig de Nadal de Picanya tancarà la minigira de tornejos de promoció del Circuit Intercomarcal de Màdel

El Club de Pilota de Picanya és un dels que més ha apostat per la modalitat del màdel, i prova d’això és la cinquena edició del Torneig de Màdel de Nadal. El proper 28 de desembre la població de l’Horta Oest posarà fi a un any en el que el Circuit Intercomarcal de Màdel s’ha consolidat com un dels més atractius del món de la pilota.

De 9h a 14h rodarà la pilota al Poliesportiu de Picanya, on hi haurà tres categories diferents: 1a, 2a i iniciació. A més, paral·lelament hi haurà un torneig de frontó per a xiquets i xiquetes fins a 12 anys i un taller d’iniciació a la pilota.

Com tots els anys el torneig comptarà amb un servei de barra, amb menjar i beguda durant tot l’esdeveniment.

El preu de la inscripció és de 10€ per parella i el termini d’inscripció finalitza el dijous 26 de desembre.

Les persones interessades haureu de posar-vos en contacte amb el Club de Pilota de Picanya a través del telèfon 616 714 996.

A més, després del torneig es realitzarà un dinar en el Restaurant l’Alqueria de la Seu, que està en el propi Poliesportiu, que tindrà un cost de 15-20e/persona i per a apuntar-se s’haurà d’avisar abans del 22 de desembre.

Èxit al I Torneig de Màdel de Riba-roja de Túria

El passat diumenge es va celebrar el I Torneig de Màdel de Riba-roja de Túria, que va tindre una bona participació i una gran acollida per part del club local. Amb això, l’any que ve Riba-roja entrarà com a seu en la propera edició del Circuit Intercomarcal de Màdel.

En 1a categoria, Ricard i Guillem s’endugueren la final front a Adrià i Dimas, en una partida molt disputada que finalment va acabar amb un resultat de 6-3.

En 2a categoria, els campions foren Tarazona i Perez, mentre que en Iniciació dominaren Parra i Parra.

Els finalistes durant la foto de comiat