La pluja va dificultar el desenvolupament del Torneig de Riola però l’organització va reaccionar ràpidament per a poder finalitzar amb òptimes condicions

Riola va viure una gran jornada de màdel malgrat la pluja. El torneig disputat el diumenge 18 de setembre en les pistes dels poliesportius de Riola i de Sueca va començar amb normalitat. Tanmateix, la pluja va provocar que l’organització decidira finalitzar el torneig en les pistes de Pádel Gym Club de Carlet.

Pel que fa als resultats estrictament esportiu, Amics de la Ribera va donar un colp d’autoritat. L’equip format per Juanito i Xatet III arribava a Riola amb la intenció de consolidar el lideratge de la 1a categoria i així va ser. Va derrotar en la final l’equip Elmusa per 6-4, i amb esta victòria se situa en una fantàstica situació per a guanyar el Circuit 2022. Elmusa i Deportes Frías estan empatats a punts en la segona classificació del rànquing i encara conserven opcions de guanyar.

Colp Sec es va endur la victòria en 2a categoria guanyant en la final l’Home Bo, el seu màxim rival en la temporada. Amb este triomf a Riola també aconsegueix allunyar els seus rivals i conservar el primer lloc del rànquing amb certa tranquil·litat. Pel que fa a 3a categoria, Tio i Nebot II van donar la sorpresa gràcies al bon joc d’Eric, que va ser nomenat millor jugador del torneig, i van guanyar la final davant Martins. Per últim, cal destacar l’alta participació d’equips infantils, especialment provinents de Polinyà de Xúquer.

Tio i Nebot II, campions de 3a categoria

Canals acollirà la pròxima jornada amb emoció assegurada

Només falten dos tornejos puntuables per al rànquing final del Circuit i els jugadors saben que és el moment de la veritat. El Torneig de Canals (la Costera) es disputarà el 2 d’octubre en el poliesportiu de la localitat i compta amb la participació del seu Ajuntament i amb la col·laboració del Club de Pilota de Canals i Atmosfera Sport Canals.

Per a participar en el Torneig de Canals cal registrar-se i inscriure’s en www.federaweb.com fins al 29 de setembre, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 625 72 53 12. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a, Iniciació i Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o l’assegurança del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.