El Circuit arriba a Riola este diumenge 18 de setembre amb molt per decidir

El torneig de Riola es disputarà el diumenge 18 de setembre a partir de les 9h en el poliesportiu de la localitat de la Ribera Baixa. Comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria i Infantil, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 pilotaris.

L’emoció estarà assegurada, especialment en 1a categoria. Amics de la Ribera i Deportes Frías, 1r i 2n del rànquing, es disputen encapçalar la classificació. Els dos equips estan mostrant un alt nivell competitiu i saben que queden poques jornades per a decidir el campió del Circuit. La resta d’equips de 1a, pràcticament sense opcions de triomf final, poden ser determinants per a la resolució del Circuit, ja que jugaran amb menys pressió i amb les mateixes ganes de guanyar el torneig.

En 2a categoria, Colp Sec és líder. El segueixen l’Home Bo i Els Professors, que encara tenen opcions de remuntar. Pel que fa a 3a, Vodka Juniors és pràcticament campió del Circuit i tractarà de continuar amb la mateixa dinàmica.

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris del torneig.

Horaris i normativa torneig de Màdel de Riola 2022

L’Ajuntament de Riola aprofita l’ocasió per a convidar a tota la gent a apropar-se per a presenciar el torneig.