Elmusa-CPV Castelloner, Amics del Trinquet de Carlet i CPV Paterna, campions del Torneig de Mestres de Màdel a València

Les pistes del Club de Campo K7 de València acolliren a les millors parelles del Circuit 2021, per  disputar el torneig que tancava el Circuit, el Torneig de Mestres de València.

Hi havia molta expectació, ja que durant els últims tornejos el nivell de competició havia pujat molt en totes les categories, i hi havia moltes ganes de màdel. A més, als millors equips de de la competició, es sumaren dos equips convidats per l’organització, un d’ells formats per l’actual nº1 de l’Escala i Corda Puchol II, acompanyat d’un exjugador de renom com Tino, i l’altre capitanejat pel campió Individual de Frontó Alejandro de Paterna. Els dos equips feren un gran torneig i mostraren les seues habilitats a la pista.

Després d’un gran matí de fase de grups, els primers triomfadors del matí, foren el CPV Paterna, campions de la categoria d’iniciació davant l’equip local de CPV Socarrades Campanar A.

En segona categoria, Amics del Trinquet de Carlet, després de l’èxit al Torneig Final, tornava a ser el gran dominador de la jornada, el qual va aconseguir la victòria per un ajustat 6-5 en la final davant l’equip d’Home Bo B. Els dos equips arribaven a la final després de dues grans semifinals.

Per últim, en primera categoria, després d’una gran igualtat en la fase de grup, repetien la final de Carlet els equips d’Amics de la Ribera, amb Juanito i Xatet i Elmusa CPV Castelloner, amb Ricard i Guillem. Però, en aquesta ocasió el triomf fou per als segons després d’una final molt igualada intensa amb el resultat de 5-6.

Primers classificats Circuit Intercomarcal de Màdel 2021. Foto: Ulisses Ortiz

Amb l’entrega de trofeus finalitzava una intensa jornada de màdel, on a més dels trofeus dels tornejos s’entregaren també els trofeus dels tres primers classificats del Circuit de primera i segona categoria, així com detalls per a tots els participants. Cal fer menció especial als campions del Circuit 2021 de primera i segona categoria, Deportes Frias i els Professors.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria del torneig de Mestres de Màdel 2021. David Sarasol i Ulisses Ortiz

Un Circuit de rècord

Fins a 91 equips diferents són els que han participat durant aquest Circuit, repartits en les 4 categories de joc, i disputant els 11 tornejos que han viatjat per 8 comarques de tot el país.  S’ha batut així el rècord de participació per tercer any consecutiu, i s’encara així el futur amb molt bona projecció i optimisme.

Fi de trajecte

Amb el Torneig de Mestres finalitza així el Circuit Intercomarcal de Màdel 2021. Ara és moment de valorar l’edició realitzada i començar a treballar per planificar les pròximes competicions. No obstant durant els pròxims mesos, està previst la realització d’algun torneig de promoció en seus que no s’ha pogut incloure en el cartell del Circuit i que estan interessades en acollir competicions.

Podeu trobar tota la informació al web www.madelpilota.com