El Torneig de Mestres reunirà els millors equips del Circuit 2022 al club de Campo K7

Després del torneig Final de Carlet que decidirà els campions de la temporada 2022, tan sols queda acomiadar el Circuit amb un dels plats forts de la competició, el Torneig de Mestres, que tindrà lloc al Club de Campo K7 de València el proper diumenge 23 d’octubre. Els 6 millors equips de cada categoria i algun equip convidat especial es disputaran este prestigiós trofeu.

Serà la segona vegada consecutiva que el Circuit visita la ciutat de València. A més, repetirà el Club de Campo K7 com a seu del torneig.

El torneig comptarà amb quatre categories: 1a, 2a, 3a i iniciació, encara que sols s’obrirà la inscripció per als equips de 3a i iniciació, ja que en primera i segona categoria disputaran el torneig sols els 6 primers equips del rànquing 2022. Estarà patrocinat per Olis Promesa i Cervesa La Socarrada.

Com sempre, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per als participants que s’entregaran al finalitzar la jornada, junt als trofeus dels finalistes del torneig i dels tres primers classificats del Circuit.

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 20 d’octubre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 635 05 82 16. El preu d’inscripció per equip serà de 10€ en 3a i Iniciació. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El Club de Campo K7 i el Club de Pilota Socarrades de Campanar aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar o apropar-se al torneig i a practicar el màdel.