La localitat de la Plana Baixa acollirà l’últim torneig del Circuit abans de l’aturada del mes d’agost

El Circuit Intercomarcal de Màdel viatjarà cap a la comarca de la Plana Baixa, on la zona esportiva l’Alter i el club Vallpala acolliran el 30 de juliol a partir de les 19h la setena parada del Circuit 2021, el Torneig de Xilxes trofeu Onne’s.

El torneig comptarà amb tres categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a la Zona esprotiva l’Alter.

Instal·lacions de la Zona esportiva l’Alter de Xilxes. Foto: Madelpilota

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del dimarts 27 de juliol i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 628 40 84 23. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, i 10€ 2ª i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El Clubs de pilota de Xilxes aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

Deportes Frias i Solar Team continuen líders del Rànquing 

Després de finalitzar la sisena prova puntuable per al Circuit, Deportes Frias continua liderant el rànquing 2021 de primera categoria, seguits cada vegada més a prop per Amics de la Ribera i Elmusa CPVCastelloner, mentre que en segona categoria, l’equip de Solar Team es situa més líder, seguits dels Professors i de Tio i nebot JB Publicitat.

Pel que fa al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta, Amics de la Ribera i Solar Team, campions en primera i segona respectivament al torneig de Castelló, continuen en primera posició d’aquest rànquing, a falta de la prova del torneig final de Carlet.