El 29 de juliol es disputarà el Torneig de Xilxes – Trofeu Onne’s en les pistes de la zona esportiva l’Alter

El Circuit es dirigeix cap al nord després de l’intens Torneig de Castelló (la Ribera Alta). Xilxes (la Plana Baixa) acollirà el pròxim torneig que estarà patrocinat pel restaurant Onne’s.

En 1a categoria, Deportes Frías ha tornat a destacar en el primer lloc del rànquing gràcies a la victòria en Castelló. Els seus rivals hauran de reaccionar ràpid si no volen veure com els líders aconsegueixen el triomf en el rànquing final abans de que acabe el Circuit. En 2a i 3a categoria es mantenen líders Els Professors i Vodka Juniors, respectivament.

El torneig es disputarà el 29 de juliol a partir de les 19h en la zona esportiva l’Alter i comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria i Iniciació, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 pilotaris. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per a tots els participants.

Els Professors, líders en 2a categoria. Foto: Ulisses Ortiz

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 26 de juliol i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 609 66 59 39. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a i Iniciació. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles del Circuit no faltaran al torneig i esperen amb moltes ganes esta cita.

El Club de Pilota Valenciana de Xilxes aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar en el torneig i a practicar el màdel.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xilxes.