Ricard i Guillem Sentandreu (Elmusa) tomben als líders del Circuit al III Torneig Ciutat de Carlet

El Poliesportiu Municipal de Carlet va viure dos dies intensos de màdel, on l’onada de calor no va perdonar als jugadors. Des de les 19h fins les 00h es disputaren les partides ambdós dies, sent divendres el torn de la segona categoria i dissabte de la primera categoria.

Carlet era la cinquena parada d’aquesta tercera edició del Circuit Intercomarcal de Màdel. Les parelles ja comencen a estar més consolidades i el nivell de joc d’aquest torneig fou impressionant.

Perdent a casa

La primera categoria començava amb l’equip local (Deportes Frías) com a màxim favorit, després de guanyar tots els tornejos disputats fins el moment, però en la fase de grups es va fer veure que el nivell estava molt igualat en aquest torneig, ja que totes les partides estigueren molt renyides. A semifinals, Els mancos i Els professors passaven com a primers de grup, mentre que Elmusa i Deportes Frías ho feien com a segons. Els dos equips més regulars de la lliga, Elmusa i Deportes Frías, repetien final una vegada més.

Els actuals líders començaren jugant en la seua tònica, fent patir al rival des de la xarxa i no deixant passar ninguna pilotada. Semblava que es repetiria el resultat de les altres finals, però l’Equip Elmusa va saber reaccionar i jugar tranquil·lament, començaren a jugar com mana la càtedra i anaren desgastant psicològicament als contrincants. Finalment, victòria per a l’equip dels germans Sentandreu (Elmusa), que aconseguix trencar l’hegemonia de més d’un any de Vicent i Miquel.

Amb aquest resultat, la classificació general queda molt renyida en les dues primeres posicions, amb 120 punts per a Deportes Frías y 100 punts per a Elmusa, mentre que la tercera posició l’ocupen Contreras-Picanya amb 65 punts.

Molt nivell a segona categoria

En segona categoria, el nivell va estar altíssim, els millors equips de la categoria es reuniren a Carlet per a enfrontar-se de tu a tu, amb l’al·licient que el campió tindria l’opció de jugar l’endemà en la primera categoria.

Els Llopis de Miramar eixien com a favorits en aquesta cita després de guanyar els dos últims tornejos del Circuit, però la reaparició dels invencibles – que tornaven després d’un paró per motius físics dels integrants de l’equip – i la participació dels Florestibles, encetaven molts dubtes sobre qui s’enduria el títol. Finalment, els pronòstics inicials es confirmaven i els Llopis de Miramar repetint victòria, esta vegada front als Florestibles, per un resultat de 7-0, un resultat enganyós tenint en compte el nivell d’ambdós equips. L’estat de gràcia dels jugadors saforencs i el cansament de l’equip de Xàtiva, després d’una semifinal d’infart, foren determinants de cara al resultat de partida sabatera. Amb aquesta victòria, els Llopis de Miramar obrin més distància en la classificació i es col·loquen amb 90 punts, perseguits per CPV Ontinyent amb 65 i Florestibles amb 60 punts.

Ontinyent i Castelló de la Ribera, pròximes parades del Circuit

El 19 de juliol el III Circuit Intercomarcal de Màdel és desplaçarà cap a la Vall d’Albaida, on les pistes del Poliesportiu d’Ontinyent acolliran la sisena parada del circuit. Mentre que la setena cita es disputarà a Castelló de la Ribera, la localitat que va veure nàixer aquest Circuit de Màdel. Serà la setena edició del seu Torneig, que es jugarà des del 23 al 25 de juliol.