En pocs dies tancarà el període d’inscripció per a l’última parada del Circuit de Màdel: Canals

El torneig de Màdel de Canals, l’última parada del III Circuit Intercomarcal de Màdel, tancarà el període d’inscripcions el proper 26 de setembre (Tlf: 669 63 69 15). La localitat de la Costera rebrà als equips participants de l’intercomarcal de Màdel el 29 de setembre.

Com ja ocorreguera en l’anterior edició, el torneig de Canals serà decisiu per a saber qui serà el campió de l’intercomarcal. Els favorits, Deportes Frías, l’equip de Jonatan i Vicent Miquel, arriben a Canals com a líders de la 1a categoria, on necessiten arribar a la final per a assegurar-se el campionat. Però si no passaren de la fase de grups podrien perdre la corona davant dels segons classificats, Elmusa, si aquests últims aconseguiren arribar a la final.

La lluita pel tercer lloc serà cosa dels equips Contreras-Picanya, Els Mancos i Amics de la Ribera, que arriben a l’última cita amb uns números molt semblants. Els dos primers estan empatats a 70 punts, mentre que el tercer està per darrere amb 60 punts.

Per la seua part, la segona categoria arriba a Canals amb el primer i segon lloc decidit. Serà el tercer lloc de la classificació el que es decidisca a la localitat de la Costera entre els equips Florestibles (65 punts), Els Invencibles (45 punts) i Davids (40 punts).

Cal recordar que, a banda de la 1a i 2a categoria, també hi ha l’opció de competir i passar-ho bé en la categoria d’iniciació, pensada per a tots aquells que són nouvinguts al màdel. A més, també hi haurà categoria infantil perquè els més menuts vagen iniciant-se en la modalitat.

El Club de Pilota de Canals està treballant de valent per organitzar una gran cloenda del Circuit de Màdel.

Per a consultar la classificació completa, cliqueu ací: CLASSIFICACIÓ III CIRCUIT INTERCOMARCAL DE MÀDEL