Les millors parelles del Circuit s’hi congregaran a Picanya i Xirivella per donar inici a la primera cita del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021

Els proper 9 de maig les localitats de Picanya i Xirivella a l’Horta Sud, seran l’escenari de la primera cita de la cinquena edició del Circuit Intercomarcal de Màdel. En aquesta edició, al poliesportiu de Picanya, que acollirà per 5é any consecutiu una prova del Circuit, es sumarà el poliesportiu de Xirivella, amb la finalitat de poder acollir un major nombre d’equips participants, que de 9 a 14h lluitaran per aconseguir el títol.

Juan i Xatet III d’Amics de la Ribera, campions absoluts del Circuit 2020, seran els encarregats de defensar el títol, i ho faran en un circuit en el que cada vegada va augmentant més el nivell i amb moltes parelles candidates a optar pel títol final.

Amb un format molt similar que la passada edició, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores.

Totes les categories tindran premis per als guanyadors així com detalls per als participants, i la 1a i 2a categoria posaran en marxa el rànquing del Circuit 2021.

A més, paral·lelament es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al frontó del poliesportiu de Picanya.

Mónica i Sónia durant la passada edició del Torneig de Picanya. Foto: Eric Garcia

Per a participar al Torneig de Picanya cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç https://www.federaweb.com abans de 6 de maig i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció als telfs: 627 29 67 91- 616 71 49 96. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig comptarà amb el patrocini de Bodegas Arráez i Cervessa la Socarrada, així com la col·laboració dels Ajuntaments de Picanya i Xirivella.

Els Clubs de Pilota de Picanya i Xirivella aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

A causa de la situació sanitària actual, es dissenyarà un protocol de desenvolupament que garantisca el compliment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.