Carlet acollirà l’últim torneig puntuable de la temporada el pròxim 16 d’octubre en el PadelGym Club

El Circuit de Màdel 2022 arriba a la seua última cita. Carlet serà la seu on es decidiran els campions de la temporada. En 3a categoria ja tenim campió, Vodka Juniors, gràcies al seu domini en la majoria de tornejos. Pel que fa a 1a i 2a hi ha dos equips que parteixen amb clar avantatge per alçar el títol: Amics de la Ribera i Colp Sec. Veurem si els pronòstics s’acaben complint o, per contra, hi ha sorpresa majúscula en les dos primeres categories.

El torneig començarà a les 9h del diumenge 16 d’octubre i es desenvoluparà en les pistes del PadelGym Club de Carlet.

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 13 d’octubre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 654 10 08 85. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a i Iniciació. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

L’Ajuntament de Carlet, patrocinador del torneig, aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar-hi i a practicar el màdel.

El torneig comptarà amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera, PadelGym Club Carlet, Club de Pilota Carlet i Club de Pilota Amics de la Ribera.