Les 12 hores d’aquest diumenge a La Safor, tercera parada del Circuit Intercomarcal

El màdel ens roba el cor i a cada parada del seu circuit de referència al País Valencià guanya en emoció i espectacularitat. Aquest diumenge, nou episodi d’una sèrie emocionant. I, atenció, perquè queden poques hores per inscriure’s-hi.

Arriba la quarta edició del Torneig 12 Hores de Màdel de Miramar. Aquest poble ben menut de la Safor, que com bona part de la contrada havia estat primer musulmana i després propietat de la família Borja, acull el Circuit Intercomarcal de Màdel. Serà la tercera parada d’aquesta competició, al poliesportiu local i esportivament es presenta ple d’al·licients.

La recomanació extra-esportiva:
Si aneu a Miramar no deu de desaprofitar l’oportunitat de degustar la “bossa de polp”: una autèntica delícia de plat elaborat amb polp, arròs, creïlla, penca i carlota.


Tres categories

A l’igual que la resta, aquest torneig també comptarà amb tres categories: 1a, 2a i iniciació. A partir de les 9.00h, al C.E. El Molí començarà a rodar la pilota amb la 1a categoria.La classificació arriba molt apretada per als tres primers equips de la competició dominada fins a la data per l’equip de Deportes Frías, però seguits per molt poc pels equips Elmusa i Contreras-Picanya.

Les inscripcions per al torneig estaran obertes fins avui dijous , contactant al número de telèfon 616135343.