Les localitats de la Marina Alta, Orba i la Vall de Laguar, ja es preparen per a acollir el III Circuit Intercomarcal de Màdel

Encara no hi ha res definitiu en el III Circuit Intercomarcal de Màdel, i són dues cites les que resten perquè finalitze el Circuit. Després d’una aturada durant tot el mes d’agost, el circuit reprèn la seua activitat el 8 de setembre a les localitats d’Orba i la Vall de Laguar, l’única prova del circuit a la Marina Alta..

El III Torneig de Màdel d’Orba es preveu una cita clau de cara a la classificació general. Deportes Frías és l’actual líder de la classificació amb 165 punts i necessita, com a mínim 20 punts durant les dues proves per a proclamar-se campió del Circuit. Més complicat ho té Elmusa, amb 135 punts, que ha de realitzar una bona actuació en ambdós campionats i depèn del que faça el líder.

El torneig, organitzat pel Club de Pilota d’Orba, comptarà amb la col·laboració de la localitat veïna de la Vall de Laguar, i se celebrarà a les dues localitats. Des de les 9.00h es jugarà la fase prèvia als poliesportius d’ambdós poblacions i la fase final es jugarà a última hora del matí a Orba, que finalitzarà a les 14.00h. A l’igual que la resta, aquest torneig comptarà amb 3 categories: 1a, 2a i iniciació.

Les inscripcions per al torneig estaran obertes fins al 5 de setembre, contactant al número de telèfon 654969723.