Carcaixent, Riba-roja i Picanya acolliran jornades de màdel abans de finalitzar l’any

Cada vegada són més els clubs que compten amb el màdel dins de la seua programació esportiva, i el fan servir com a una gran eina d’aproximació a la pilota. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de promocionar el màdel i la pilota valenciana en general, els clubs Amics de la Ribera, Riba-roja de Túria i Picanya, organitzaran una trobada i dos tornejos de promoció abans de finalitzar l’any.

El pròxim diumenge 24 de novembre, les pistes de pàdel de la piscina municipal de Carcaixent, acolliran una jornada de promoció de màdel, oberta on tot aquell que vulga participar per conèixer de prop aquesta modalitat. De 9 a 14h es realitzaran partides de les diferents categories i per primera vegada un torneig individual amistós de primera categoria, ja que el recinte compta amb una pista individual.

A més a més, el 15 desembre la localitat de Riba-roja, al Camp de Túria, s’estrenarà acollint el seu primer torneig de promoció de màdel per celebrar el tancament d’any del club local, i el 28 de desembre, es celebrarà el tradicional torneig de Nadal a la localitat de Picanya. Pròximament es donaran més detalls d’aquests tornejos i s’obrirà el període d’inscripció.

Tres grans oportunitats per a conèixer de prop el màdel abans de finalitzar l’any.