La localitat de la Ribera Alta preparada per acollir les millors parelles de la competició en la cinquena parada del Circuit 2021

Les pistes del Algepàdel d’Algemesí, esperen amb ganes la cinquena parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 este diumenge 4 de juliol a partir de les 9h.

Serà la segona parada a la Ribera Alta, i la cinquena parada de l’actual edició del Circuit Intercomarcal de Màdel, un torneig que genera sempre molta expectació i que sol ser decisiu de cara als resultats finals.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran a la cita. Un total de 19 equips repartits en 3 categories diferents jugaran de 9 a 14h per intentar aconseguir el quart trofeu del Circuit.

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris del torneig.

Horaris i normativa torneig de Màdel Guadassuar 2021

A causa de la situació sanitària actual, des de l’organització aplicarem les mesures adoptades per les entitats municipals, i s’ha elaborat un protocol de desenvolupament que garantirà el seguiment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.

El nou rànquing de la Ribera Alta continua amb el Torneig de Guadassuar

El Torneig de Guadassuar també tindrà doble premi afegit, ja que el resultat obtingut comptarà a més del rànquing general al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta.

Després de la cita de Carcaixent, primera cita puntuable per al rànquing dels tornejos de la Ribera, els equips Amics de la Ribera i A Rebolcons, campions en primera i segona respectivament, es col·loquen en primera posició d’aquest rànquing.