Castelló i Beneixida es preparen per acollir la novena edició del torneig de Castelló

El Circuit Intercomarcal de Màdel continuarà un torneig més a la Ribera Alta, on els poliesportius de Castelló i Beneixida i el Club de Tenis Castellonense, acolliran el 15 i 16 de juliol de 19 a 00h la sisena parada del Circuit 2021.

Al igual que la resta tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

Les categories de segona i iniciació disputaran el torneig el dijous 15 de juliol, mentre que el divendres 16 de juliol serà el torn de primera i infantil.

El poliesportiu de Castelló tornarà a vestir-se de gala. Foto: Juanjo Puertos

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al poliesportiu de Castelló.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del dilluns 12 de juliol i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 665 36 11 43. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El Clubs de pilota Castelloner i Club de Tenis Castellonense aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

Deportes Frias i Solar Team líders del Circuit

Després de finalitzar la cinquena prova puntuable per al Circuit, Deportes Frias continua liderant el rànquing 2021 de primera categoria, seguits molt prop per Elmusa CPV Castelloner i Amics de la Ribera que poc a poc retalla distàncies, mentre que en segona categoria, l’equip de Solar Team es situa com a líders, seguits molt prop de Tio i nebot JB Publicitat i els Professors.

Amics de la Ribera i Solar Team líders al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta

El Torneig de Castelló també tindrà doble premi afegit, ja que el resultat obtingut comptarà a més del rànquing general al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta.

Després de la cita de Guadassuar, segona cita puntuable per al rànquing dels tornejos de la Ribera, els equips d’Amics de la Ribera i Solar Team, campions en primera i segona respectivament, es col·loquen en primera posició d’aquest rànquing.