Solar Team i Solar Jr. aconsegueixen el triomf del Torneig de Guadassuar en segona i iniciació  

L’Algepàdel d’Algemesí es va vestir de gala per acollir un gran matí de màdel amb la sisena parada del Circuit Intercomarcal.

Gràcies a les instal·lacions cobertes es va poder suportar un matí molt calorós, on els 19 equips participants poderen gaudir del màdel amb moltes partides de gran intensitat, i on el bon ambient entre els components dels diferents equips va tornar a ser la nota destacada.

El Algepàdel durant el matí del torneig. Foto: Ulisses Ortiz

Després de la fase de grups, i d’unes semifinals molt disputades en totes les categories, a partir de les 12:00h començaren a disputar-se les finals en la pista central.

En categoria iniciació l’equip de Solar Jr. va aconseguir el seu segon títol consecutiu davant de l’equip dels Garcietes, on es repetia la final de Miramar, però que en aquesta ocasió s’endurien els jugadors de Quatretonda de Solar Jr, per un resultat ajustat de 6-5.

Pau i Aimar de Solar JR. campions en iniciació. Foto: Ulisses Ortiz

En segona categoria es tornava a disputar la final del torneig d’Ontinyent entre Solar Team i Tio i nebot JB Publicitat. En aquesta ocasió Solar Team tornava a repetir victòria amb un resultat de 6-4.

I per últim, en primera categoria Amics de la Ribera repetia títol, i conqueria el torneig a casa, després de remuntar un 2-5 en la final davant Deportes Frias.

Tots els finalistes del torneig. Foto: Ulisses Ortiz

Amb els resultats del Torneig de Guadassuar Deportes Frias continua liderant el rànquing 2021 de primera categoria, seguits molt prop per Elmusa CPV Castelloner i Amics de la Ribera que poc a poc retalla distàncies, mentre que en segona categoria, l’equip de Solar Team es situa com a líders, seguits molt prop de Tio i nebot JB Publicitat i els Professors. Rànquing que s’actualitzarà durant els pròxims dies.

A més a més, els resultats del torneig de Guadassuar, s’afegiran al rànquing dels tornejos de la Ribera, el qual estarà encapçalat per Amics de la Ribera i Solar Team en primera i segona categoria respectivament.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria de Fotos torneig de Màdel de Guadassuar 2021

El Circuit continua amb la tercera parada a la Ribera Alta

El 15 i 16 de juliol el Circuit continuarà a la comarca de la Ribera Alta, a Castelló, localitat bressol de la modalitat, que ja es prepara per acollir la sisena parada del Circuit, i la tercera de la comarca, que tindrà lloc un any més als poliesportius de Castelló i Beneixida, així com al Club de Tenis Castellonense.

Igual que els anteriors tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al poliesportiu de Castelló durant el torneig.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 12 de juliol i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 665 36 11 43. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El Clubs de pilota Castelloner i Club de Tenis Castellonense aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.