El Club de tenis Carlet proclamarà els campions del Circuit 2021

Les pistes del Club de Tenis de Carlet, acolliran demà diumenge de 9:00 a 14:00h el Torneig Final del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021.

Un total de 16 equips repartits en 3 categories diferents intentaran aconseguir el penúltim trofeu del Circuit i quedar el més alt del rànquing. A més a més, també estarà en joc el Rànquing dels tornejos de la Ribera, títol que s’entregarà al campió de primera i segona categoria al finalitzar el torneig.

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris del torneig.

Horaris i normativa torneig Final del Circuit de Màdel Carlet 2021

El Club de Tenis i el club de Pilota de Carlet, aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a acostar-se a presenciar el torneig.

Els 6 primers classificats de segona i primera categoria es classificaran per al Torneig de Mestres a València el 24 de octubre. Allí s’entregaran els trofeus dels campions del Circuit.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al dijous 21 d’octubre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 635058216. El preu d’ inscripció per equip serà de 10€ en Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.