Deportes Frias i Els Professors, campions del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021

Les instal·lacions del Club de tenis de Carlet acolliren durant el matí de diumenge una intensa jornada de màdel.

A més de dels títols del torneig en les tres categories, també estava en joc el títol de campions del Circuit, el títol de del Rànquing dels tornejos de la Ribera, així com la classificació per a disputar el Torneig de Mestres del dia 24 a València tant en segona com en primera categoria.

Per aquest motiu, fou matí de molta intensitat i nivell de joc, on els millors equips del Circuit no es van voler perdre la cita, i van poder oferir un gran espectacle a tots els assistents.

Pel que fa als títols del torneig, els primers en aconseguir la victòria foren els Xuanos de Carlet, que aconseguiren el triomf en categoria iniciació davant els Garcietes.

En segona categoria, Amics del trinquet de Carlet aconseguiren el triomf a casa davant Solar Team, després d’un torneig igualat de principi a fi.

I en primera categoria, Amics de la Ribera aconseguiren l’últim triomf del matí davant Elmusa CPV Castelloner.

En acabar les finals es va fer l’entrega dels trofeus als finalistes amb la presència dels regidors de Carlet Josep Mur, Sandra Hervàs i Jonatan Martinez. A més a més, es va obsequiar a cadascun dels jugadors finalistes amb una caixa de caquis de Carlet per gentilesa de la Cooperativa de Carlet.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria del torneig Final del Circuit de Màdel Carlet 2021

Amics de la Ribera i Solar Team campions del Rànquing de la Ribera

Els bons resultats al torneig de Carlet, junt a la regularitat als altres tornejos de la Ribera Carcaixent, Guadassuar i Castelló, han atorgat la  primera posició del Rànquing de la Ribera a Amics de la Ribera i Solar Team en primera i segona categoria respectivament.

Solar Team i Amics de la Ribera recollint el títol del Rànquing de la Ribera. Foto: Ulisses Ortiz

Deportes Frias i Els Professors, guanyadors del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021

I per últim, i més important, Carlet proclamava com a campions del Circuit 2021 a Deportes Frias, format per Vicent, Jonatan i Caldés, i Els Professors, format per Pepe i Alejandro, que gràcies a la regularitat dels 10 tornejos disputats del Circuit han aconseguit acabar en primera posició del rànquing 2021 en primera i segona categoria respectivament. Títol que serà entregat al finalitzar el Torneig de Mestres el pròxim diumenge 24 d’octubre a València.

El Club de Campo K7 a València acomiadarà el Circuit 2021 amb el Torneig de Mestres

La present edició del Circuit viatjarà per primera vegada a la Ciutat de València el pròxim 24 d’octubre, on el Club de pilota Socarrades de Campanar i el Club de Campo K7, esperen amb ganes als millors equips de l’any 2021.

El torneig comptarà amb quatre categories: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), encara que sols s’obrirà la inscripció per als equips d’Iniciació i Infantil a tots aquells que vulguen participar. Ja que en primera i segona categoria, disputaran els torneig sols els 6 primers equips del rànquing 2021 de cada categoria.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al dijous 21 d’octubre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 635058216. El preu d’ inscripció per equip serà de 10€ en Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.