Canals decidirà demà diumenge els campions del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020 a porta tancada

Després de 8 tornejos i 4 mesos de competició, el Circuit arriba al seu últim torneig que decidirà els campions 2020.

Demà diumenge 8 de novembre de 9 a 14h, el poliesportiu de Canals tornarà a ser l’escenari perfecte per acomiadar el Circuit, on aquest any es sumaran també les pistes del Club de Tennis de Canals.

Els millors equips de segona i primera categoria no es pedran la cita, amb l’objectiu de quedar el més alt possible al rànquing final, que en aquesta edició els 6 primers classificats de cada categoria tindran el premi afegit de classificar-se per al Torneig de Mestres, que acomiadarà el Circuit el 15 de novembre a Carcaixent.

Pistes del poliesportiu de Canals. Foto: RSF

El Torneig es realitzarà a porta tancada

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19. Per aquest motiu, i a causa dels últims brots sorgits a la localitat, per primera vegada el torneig final es realitzarà a porta tancada i sols podran assistir els esportistes participants i el personal organitzatiu.

Per a facilitar que tot el món puga vore la final des de casa, serà gravada i emesa pel facebook de màdel pilota.

A més a més, també podreu seguir el resultat de la final de primera en directe a través de l’aplicació tic tec. 

A continuació podreu vore els horaris de competició i la normativa, així com el protocol de desenvolupament del torneig, punxant al següent enllaç:

Horaris, normativa i protocol Torneig Final del Circuit de Màdel Canals 2020