Amics de la Ribera i Almogàvers campions del Torneig de Màdel de Carcaixent 2020

Carcaixent acollia amb entusiasme la quarta parada del Circuit Intercomarcal 2020. Les pistes de la piscina municipal de la localitat, van tornar a gaudir del millor màdel, al llarg de tot el matí del diumenge. Un torneig organitzat en temps rècord, ja que es tenia que haver disputat a la Marina, i gràcies a la predisposició del Club de Pilota de Carcaixent i l’Ajuntament de la localitat, va ser organitzat amb èxit.

El matí començava amb les categories infantil, on es va poder apreciar com augmenta cada dia el nivell de joc entre els més menuts, i la segona categoria, on participaren 6 equips amb molt de nivell. A més a més, hi hagué una pista disponible on els xiquets i xiquetes que van assistir van poder iniciar-se en la modalitat.

Garcietes i Alberic-El Genovés, disputaren intenses partides al llarg del matí. Foto: madelpilota

A la final de segona categoria accediren els líders de la categoria Team Patraix, i els subcampions del torneig de Castelló, Almogàvers, que acudiren a la cita amb l’objectiu d’aprofitar l’oportunitat de revenja.

Després d’una final molt igualada, Almogàvers format per Carles i Perales del Genovés, van poder guanyar el seu primer torneig del Circuit per un ajustat 6-5, i col·locar-se en tercera posició al rànquing general.

Perales i Carles d’Almogàvers, van realitzar un torneig perfecte. Foto: Txarli White

Paral·lelament començava la primera categoria, on van participar 6 dels millors equips de la categoria i on Els Tacaets, guanyadors al 2018 i Amics de la Ribera, accedien a la final després de derrotar a Elmusa i Fundació Caixa Carlet respectivament. Després de jocs disputats, Amics de la Ribera, format per Juan i Xatet III, va saber aguantar molt millor les 4 partides disputades durant un matí de molta calor, i va aconseguir endur-se el seu primer torneig amb un igualat 6-4.

Juan i Xatet III, durant una partida del Torneig. Foto: Txarli White

Amb els resultats de Carcaixent, el rànquing de la primera categoria queda molt igualat, amb 70 punts per a Elmusa, 65 per a Amics de la Ribera que ja són segons, 60 per a Fundació Caixa Carlet i 40 per als Tacaets.

La pròxima cita del Circuit encara està per concretar, ja que causa de la crisi sanitària, el calendari inicial pot sofrir algunes modificacions, de les les quals s’informarà durant els pròxims dies.