Carcaixent va viure un gran torneig marcat per les lesions

Les pistes de la piscina municipal de Carcaixent i del Tenisquash d’Alzira acolliren ahir diumenge una gran matinal amb el millor màdel.

Des de les 9h fins ben entrades les 14h, 24 equips repartits en 3 categories van competir per intentar endur-se el primer títol del Circuit a la Ribera Alta.

El cel cobert pels núvols feu que el matí fora ideal per a practicar esport i que els diferents participants poderen gaudir del màdel.

La nota negativa fou que al llarg del matí es produïren algunes lesions que marcaren el transcurs del torneig, i als quals els desitgem una prompte recuperació. I la positiva fou el bon ambient i la bona participació femenina en la categoria d’iniciació que poc a poc va incrementant-se als diferents tornejos.

La participació femenina i els equips mixtes cada vegada són més als tornejos. Foto: Ulisses Ortiz

En categoria iniciació l’equip de Solar Jr. van aconseguir el seu primer torneig de màdel davant l’equip Drink Team que debutava en la competició amb un gran torneig, per un resultat en la final de 6-4.

En segona categoria tornaven a una final l’equip de Solar Team i A Rebolcons, que debutava al Circuit 2021 amb victòria després d’un gran torneig i una final molt disputada.

I per últim, en primera categoria Amics de la Ribera va aconseguir el títol, després de la lesió de Guillem d’Elmusa CPV Castelloner, que no va poder acabar la final.

Amb els resultats de Carcaixent, Deportes Frias i els Professors continuen encapçalant el rànquing 2021 en primera i segona categoria. Rànquing que s’actualitzarà durant els pròxims dies.

A més a més, els resultats del torneig de Carcaixent, s’afegiran al nou rànquing dels tornejos de la Ribera, el qual estarà encapçalats per Amics de la Ribera i A Rebolcons en primera i segona categoria respectivament.

Els finalistes durant l’entrega de trofeus. Foto: Ulisses Ortiz

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria de Fotos torneig de Màdel de Carcaixent 2021

El Circuit continua la Ribera Alta

El diumenge dia 4 de juliol el Circuit continuarà a la comarca de la Ribera Alta, on Guadassuar, ja es prepara per acollir la cinquena parada del Circuit, i la segona de la comarca, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’Algepadel.

Igual que els anteriors tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal·lacions de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 30 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 635 40 87 27. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Els clubs de pilota de Guadassuar i Amics de la Ribera aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.