El Circuit 2021 arriba a la Ribera Alta amb el Torneig de Màdel de Carcaixent

El diumenge dia 20 de juny el Circuit viatjarà cap a la comarca de la Ribera Alta, on la localitat de Carcaixent, ja es prepara per acollir la quarta parada del Circuit, i la primera de la comarca, que tindrà lloc a les instal·lacions de la piscina municipal i a les instal·lacions del centre esportiu Tenisquash d’Alzira.

Igual que els primers tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

Toni del CPV Carcaixent durant una de les passades edicions del torneig. Foto. Ulisses Ortiz

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal·lacions de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 17 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 656 34 48 31. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Carcaixent i del Tenisquash.

El CPV Carcaixent aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

A causa de la situació sanitària actual, des de l’organització aplicarem les mesures adoptades per les entitats municipals, i s’ha elaborat un protocol de desenvolupament que garantirà el seguiment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.