El Circuit arriba a la fase decisiva. El Torneig de Riola es disputarà el 18 de setembre

Arriba el moment de la veritat en el Circuit 2022. Les pistes del poliesportiu de Riola acolliran la huitena jornada de la temporada i es preveu una jornada apassionant.

En 1a categoria Amics de la Ribera va aconseguir en el Torneig de Guadassuar assolir la primera posició del rànquing en superar a Deportes Frías, que mantenia eixe lloc des de la primera jornada del Circuit. Tot i això, és evident que Deportes Frías no es donarà per vençut i arribarà a Riola amb ganes de recuperar el lideratge. En 2a categoria és líder Colp Sec amb cert marge respecte a l’Home Bo i Els Professors, mentre que en 3a categoria Vodka Juniors ja ha deixat pràcticament sentenciat el Circuit, gràcies a una trajectòria pràcticament perfecta.

El torneig es disputarà el 18 de setembre a partir de les 9h i comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria i Iniciació, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 pilotaris. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per a tots els participants.

Amics de la Ribera, líders provisionals de 1a categoria

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 15 de setembre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 699 83 07 71. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a i Iniciació. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

L’Ajuntament de Riola, patrocinador del torneig, aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar-hi i a practicar el màdel.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’artista Marià de Sueca, Arròs Cèrcol i l’Ajuntament de Sueca.