L’equip de Deportes Frias campió del primer torneig del Circuit a Picanya

El poliesportiu de Picanya va tornar a ser l’escenari per a començar el circuit Intercomarcal de Màdel que finalitzarà el 29 de setembre a Canals.

Dinou equips repartits en tres categories (primera, segona i iniciació) competiren des de les 9 del matí fins a les 16h de la vesprada del diumenge, per a intentar endur-se el primer títol del Circuit, en un dia de gran ambient de germanor on la intensa calor fou també protagonista.

Després d’una primera fase de grups, arribaren unes semifinals molt disputades, que cada any incrementen el nivell de joc en les diferents categories.

Per concloure la jornada es van disputar les diferents finals, on l’equip de Deportes Frias , format per Jonatan i Vicent de Carlet, foren els campions de primera categoria davant de l’equip local deContreras Picanya després d’un gran torneig.

D’aquesta manera, el rànquing en la primera categoria queda així:

En la novetat d’aquesta edició, la segona categoria, l’equip local dels David’s, s’endugueren la victòria davant el CPV Socarrades de Campanar. Mentre que la categoria d’iniciació, que va comptar amb una gran participació, els campions foren l’equip de Miramar davant de CPV Socarrades de Campanar.

La pròxima parada del Circuit serà el pròxim 19 de maig a Guadassuar. Pròximament es donarà a conèixer més informació per a poder formalitzar la inscripció.