Les millors parelles del moment s’hi congregaran per donar inici a la 3a edició del Circuit Intercomarcal de Màdel

El pròxim 14 d’abril tornarà a rodar la pilota per les pistes de màdel del Poliesportiu Municipal de Picanya amb el IV Torneig 12 de Màdel.

Aquesta localitat de l’Horta Sud serà, un any més, la que doni inici al III Circuit Intercomarcal de Màdel, que cada vegada està més consolidat. Picanya fa molts anys que aposta fort pel màdel i ja compta amb un llarg recorregut dins d’aquesta modalitat, sent una de les seus amb més acollida dins del circuit.

Voleu saber com funcionarà el Circuit Intercomarcal de Màdel d’enguany? Aquí teniu tota la informació del torneig del País Valencià.

Ricard i Guillem Sentandreu seran els encarregats de defensar el títol que aconseguiren en el III Torneig de Picanya, i ho faran en un circuit en el que cada vegada va augmentant més el nivell i són moltes les parelles candidates a optar al títol final.

Amb el mateix format que les edicions anteriors, comptarà amb dues categories, una d’iniciació dirigida a aquells jugadors i jugadores amb poca experiència amb el màdel, i una altra d’avançat, on podran participar totes les persones amb més experiència. La categoria de nivell avançat serà la que posarà en marxa el rànquing del III Circuit Intercomarcal. Totes les categories comptaran amb premi per als primers classificats.

A més a més al mateix Poliesportiu de Picanya es celebrarà un torneig infantil de frontó i el Club de Pilota oferirà servei de barra amb menjar i beguda durant tot el dia.

Per a inscriure’s al III Torneig 12h de Màdel de Picanya cal contactar per whatsapp o telèfon abans de l’11 d’abril al telf. 616714996.