La localitat de la Ribera serà la pròxima parada del Circuit Intercomarcal de Màdel

Després de l’èxit de participació en el IV Torneig de Màdel de Picanya, arriba la segona parada del Circuit Intercomarcal.

Guadassuar pren el relleu de la localitat de l’Horta Oest, que una vegada més va servir per a donar el tret d’eixida d’este circuit que recorre bona part de les comarques valencianes.

La població de la Ribera serà la primera vegada que acull el Circuit Intercomarcal de Màdel, que creix a un ritme exponencial. De la mateixa manera que es va fer a Picanya, el torneig de màdel comptarà amb tres categories: 1a, 2a i iniciació.

En la 1a categoria, Vicent i Jonatan (Deportes Frías), actuals líders de la classificació general, intentaran seguir al capdavant de la classificació. Els seus perseguidors més pròxims són Jordi i Àlex (Contreras-Picanya), després del seu 2n lloc al Torneig de la seua localitat.

El torneig tindrà lloc el 19 de maig (des de les 9h fins les 15h) a les pistes del Tot Padel Indoor Guadassuar. Hi haurà premi en totes les categories.

Per a inscriure’s al I Torneig de Màdel de Guadassuar cal contactar al telèfon 635408727 i la data límit per fer-ho serà el 16 de maig.