Últims dies per inscriure’s al Torneig de Promoció de Màdel de Riba-roja de Túria

Aquest diumenge, 15 de desembre, Riba-roja de Túria acollirà per primera vegada un torneig de màdel. Aquest torneig, junt amb el de Picanya, i la trobada de Carcaixent, formen un conjunt d’activitats de promoció impulsades pel Circuit Intercomarcal de Màdel i els clubs organitzadors per donar a conéixer la modalitat del màdel i fer créixer el nombre de practicants, que cada vegada va a més.

El Club de Pilota de Riba-roja compleix 30 anys des de la Fundació del Club Galotxa Riba-roja en desembre de 1989. La celebració d’aquest aniversari es farà el mateix diumenge 15 de desembre amb un dinar per a tot els socis del club, que anirà precedit pel Torneig de Promoció de Màdel.

El torneig tindrà lloc de 9h a 14h a les pistes del Poliesportiu Municipal de Riba-roja de Túria, i hi haurà 4 categories: 1a, 2a, iniciació i infantil (fins als 13 anys). A més, es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota.

El preu de la inscripció és de 10€ per parella i inclourà el dinar. El termini d’inscripció finalitza el proper dijous 12 de desembre.

Les persones interessades haureu de posar-vos en contacte amb el Club de Pilota de Riba-roja a través del correu electrònic galotxa.ribaroja@gmail.com o al telèfon 661328293.