El Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 arriba a la Vall d’Albaida on es realitzarà el segon torneig de la competició

La ciutat d’Ontinyent ha destacat els últims anys per la promoció de la pilota, i fruit d’aquest treball ha vist reviscolar el club i l’escola de localitat. Una de les activitats realitzades els últims anys ha sigut el màdel, i què per cinquè any consecutiu realitzarà un torneig dins del Circuit.

En aquesta ocasió, al poliesportiu municipal, també es sumaran les pistes del Club de Tenis Helios de la localitat, amb l’objectiu de poder acollir un major nombre d’equips participants i millorar l’organització del torneig, el pròxim 23 de maig de 9 a 14h.

Igual que el passat torneig de Picanya, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes així com detalls per als participants.

Pistes del poliesportiu d’Ontinyent durant el passat torneig. Foto. Madelpilota

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al frontó del poliesportiu d’Ontinyent de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig d’Ontinyent cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 20 de maig i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 665 36 11 43. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, així com la implicació del Club de Pilota i el Club de Tennis Helios de la localitat.

Els Club de Pilota i de Tenis Helios d’Ontinyent aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

A causa de la situació sanitària actual, es dissenyarà un protocol de desenvolupament que garantisca el compliment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.