Elmusa Castelloner, Taldeko Nagusiak i Volea Carlet, campions del primer torneig del Circuit 2021 a Picanya

Ahir diumenge dia 9 de maig va arrancar per fi una nova edició del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021.

Les 6 pistes de pàdel dels poliesportius de Picanya i Xirivella, s’ompliren de màdel des de les 9 del matí fins passades les 14h, amb 22 equips diferents que competiren per endur-se el títol del primer torneig del Circuit.

La jornada començava amb moltes ganes i il·lusió, tot i que un xicotet ruixat, va fer endarrerir la jornada més de 30 minuts. No obstant, no fou ni molt menys un entrebanc que podera paralitzar el torneig.

Després de partides molt disputades tant en la fase de grups com en les eliminatòries, a última hora del matí es van disputar les diferents finals amb gran expectació.

L’equip Cervesseria Ca Blau Guadassuar va debutar amb gran nivell en primera categoria. Foto: MadelPilota

Obriren les finals la categoria d’iniciació. L’equip de Volea Carlet fou el vencedor davant els Maquines CPVC per un ajustat 6-5.  A continuació es va disputar la final de segona, una partida molt igualada i amb molt de nivell, amb dos equips candidats al títol al títol del Circuit. Els debutants, Taldeko Nagusiak aconseguiren la victòria per 6 a 4 davant Amics del trinquet de Carlet.

Per finalitzar la jornada, Elmusa Castelloner i Fudació Caixa Carlet, arribaven a la final de primera després de deixar fora a dos grans equips com Amics de la Ribera i Llopis de Miramar en les semifinals. Un duel que es ja tot un clàssic en la competició i que en aquesta ocasió els germans Ricard i Guillem Sentandreu d’Elmusa Castelloner poderen aconseguir la victòria final per 6-2.

La jornada es va acomiadar en la tradicional entrega trofeus per a tots els finalistes.

Podeu vore les fotografies de la jornada al següent enllaç:

Pròxima parada, Ontinyent

L’Horta Sud donarà pas a la Vall d’Albaida, on el poliesportiu municipal i el Club de Tenis Helios de la localitat d’Ontinyent, acolliran el segon torneig del Circuit 2021 el diumenge 23 de maig.

Per a participar al Torneig d’Ontinyent cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com  fins el 20 de maig, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 665 36 11 43. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.