El Torneig d’Ontinyent s’ajorna fins al proper diumenge 30 de maig a causa dels mals pronòstics de l’oratge

A causa de les males prediccions de l’oratge per a demà diumenge dia 23, on hi ha avís groc i la probabilitat de pluja és del 100% al llarg de tot el matí, l’organització ha prés la decisió d’ajornar el torneig fins al pròxim diumenge dia 30 de maig i mantenir el mateix horari.

Tots els equips inscrits mantindran la seua plaça, i a més es donarà la possibilitat d’incorporar dos equips més en primera categoria. Els interessats ho hauran de comunicar al telèfon de contacte 665361143 abans de finalitzar el dimarts  25 i posteriorment fer la inscripció a través del següent enllaç www.federaweb.com.

L’organització del Circuit i del torneig, aprofiten l’avinantesa per agraïr les facilitats posades pel Club de Tenis Helios i de l’ajuntament d’Ontinyent, per poder canviar la cita del torneig al proper diumenge i poder realitzar una gran jornada de màdel.

S’espera una gran participació

Els 30 equips inscrits al torneig  ja esperen amb ganes que arribe el pròxim diumenge. Entre ells no faltaran a la cita els millors equips de primera i segona categoria.

Torneig de Miramar

La resta del Circuit continuarà amb normalitat, per tant, dilluns s’obrirà la inscripció del torneig de Miramar, que ja espera la tercera cita del circuit per al diumenge 6 de juny.